Vi kan kommunen från grunden

Lindblad Juristbyrå främst inriktning är rådgivning, juridisk handledning och utbildning inom förvaltnings - och kommunalrätt - men med särskilt fokus på socialrätten. Våra specialområden är äldreomsorg, funktionshinder, missbruk, barn och familj samt organisation och ledarskap.

Som ett komplement till våra juridiska kurser tillhandahåller vi även en rad andra föreläsningar för kommuner och organisationer i samverkan med våra samarbetspartners och experter t ex MI-utbildningar, hur man hanterar svåra samtal, arbete med demenssjuka och organisation och ledarskap.

Vi kan socialtjänsten

Företaget grundades 2008 av Katarina Lindblad. Katarina har sedan starten tusentals utbildningstimmar bakom sig och föreläst för både handläggare, chefer, undersköterskor, och tjänstemän i kommuner, organisationer och landsting.

Vi söker samarbetsparterna att skapa utbildningar tillsammans med. Är du intresserad av ett samarbete med oss? Hör gärna av dig på info@lindbladjurist.se eller 070-6001770.

Vi har tecknat ramavtal med Stockholms Stad att tillhandahålla uppdragsutbildning i form av föreläsningar och seminarier utan att erhålla högskolepoäng.

Vill ni veta mer om vår integritetspolicy kan ni ta del av detta här.